Je bent ondernemer en hebt advies nodig
Succesvol ondernemen is simpel, maar niet makkelijk.
Hierdoor maken veel ondernemers geen of onnodig dure keuzes.Hoe haal je meer uit je bedrijf?


Als ondernemer, DGA of directeur in een MKB-bedrijf ben je ooit gestart met een geweldig idee, met groei en een goed resultaat als doel. Je wilt vooruit en vooral voorop blijven met je bedrijf. Wat heerlijk is dan een klankbord, een sparringpartner, een ondernemer-adviseur die eerlijk vertelt hoe je bedrijf ervoor staat. En ook vertelt hoe je als ondernemer in je bedrijf staat.
Een vertrouwenspersoon of maatje naast je, die als het nodig is het duwtje de goede richting op geeft. Niet zomaar met je meepraat, maar een spiegel voorhoudt, advies geeft waar je wat aan hebt. Soms confronterend, maar altijd opbouwend.
Niet alleen praten, maar ook een partner die de handen uit de mouwen steekt als de situatie daar om vraagt. Een ondernemer-adviseur die letterlijk en figuurlijk naast je staat en die je nog meer plezier in ondernemen geeft.
Consultancy Kolham is jouw vertrouwde adviseur! Jij onderneemt en wij staan je bij als je keuzes maakt. Wij kijken vooruit, zoeken kansen, verbeterpunten, groeimogelijkheden, partners waarmee je kunt fuseren of die kunnen aansluiten bij jouw bedrijf. Als het even tegenzit zorgen we voor een nieuwe energie. We kijken waar het beter kan en maken samen een plan. Daarmee gaan we met je aan de slag. En als je groeit en nieuwe mogelijkheden ziet, dan zijn wij je klankbord.
Wat je ondernemersvraag ook is, Consultancy Kolham helpt je 
om het maximale rendement uit je bedrijf te halen. Wij kennen het MKB, volgen wetswijzigingen op de voet en gaan altijd uit van jouw bedrijfssituatie.